Återkomsten

coconut tree
 
Hur återupptar man en blogg som sa tack och hej och stack på semester, lade sig under en kokosnötpalm och vägrade skriva ett enda tecken? Måste man redogöra för prick allt som hänt sedan sist (simma med havssköldpaddor / vara fast i London och äta buffé tre gånger samma dag / åka färja i ösregn med en massa galande tuppar) eller hoppar man bara igång skrämmande käckt med ett inspirerande lifestyleinlägg från ett regisserat liv? Kanske väljer jag just nu den gyllene medelvägen genom att lite subtilt tassa tillbaka här. Med fötter iklädda fluffiga fårskinnstofflor och dubbla tjocktröjor mot januarikylan. Ursäkta min sena ankomst - nu är jag tillbaka. Ordningen är återställd och palmträdet långt borta. Hej vad det ska bli fint att hänga med er, jag hoppas att ni känner detsamma!
Dagar /
Beatrice /

Åh, så skönt ordet semester låter just nu! Men KUL att du är tillbaka, ska bli kul att se vad du hittat på på semestern!

Sandra /

Men Julia, det du gjort på stistone låter för fint för att vara sant! Tror att försiktigt tassa tillbaka är en rätt skön väg att gå :)

Johanna /

semester låter ju så lockande just nu, men icke, tenta på lördag för min del :(

Malin /

Hej och välkommen tillbaka! Ser fram emot att dina inlägg kommer tillbaka i flödet :)

Amanda /

Jag hoppas på många inlägg med härliga, soliga bilder ^^