Snapshots från Köpenhamn

köpenhamn
 
I fredag bestämde jag mig för att rivstarta min semester genom att direkt efter jag slutat jobba, sätta mig på ett tåg med destination Köpenhamn. Där nere fanns nämligen min kompis Sara som i några veckor bott i en väns lägenhet och varit vakt åt kaninen Valdemar. Förutom strosande på Louisiana, vegansk brunch och dans på open-air i Köttbyn hann vi också med finmiddag på Paté Paté, lite söndagsshopping och ett antal danska öl. Här ovan ser ni några snapshots från min helg. Köpenhamn är verkligen en stad som är himla enkel att tycka om och fylld av fina saker, så en lite mer utförlig rapport därifrån kommer senare.
Resor /
Agnes/hejregina /

Jag vill se Valdemar!!!

Lovisa (wildisland) /

Spännande! Har faktiskt aldrig varit i Köpenhamn i "vuxen ålder" och känner att jag måååååste åka dit. Så ser fram emot den utförliga rapporten! :)

evelina /

Hej! Jag och min kompis ska åka till Köpenhamn om två helger men har konstigt nog inte hittat några bra guider än så länge, tänkte om du hade några bra tips på klubbar, barer, restauranger, att göra osvosv?
Och en annan fråga, hur hittar en evenemang som open airs osv i Köpenhamn?
Skulle vara jättetacksam om du vill svara! :)

Kram

Christina /

Jag var också i Köpenhamn för första gången på säkert 20 år (dvs i vuxen ålder) precis innan sommaren och WOW vilken stad! Så mycket bra mat, barer, härliga saker att göra, perfekt för en mini-weekend :)

ISA /

vilket mysigt uppdrag att vara kanin-vakt! och himla fin stad det där <3

Wilda /

Åh jäklar så fina foton! Vilken talang du har!

Sandra Leone /

Älskar Louisiana, så himla härligt både på in- och utsida.