Alone, not alone

djurgården
Igår gjorde jag något sjukt revolutionerande: jag tog en promenad på lunchen. Jag gör verkligen det alldeles för sällan, på sin höjd springer jag till & Other Stories och köper en tvål liksom, men nu kände jag att det var dags. Så jag styrde stegen mot Djurgården, gick runt där lite och sedan tillbaka igen.
 
djurgårdenFörutom den ganska uppenbara anledningen som stavas frisk luft så gjorde jag det för jag kom på att jag ville hinna se Djurgården i höstfärger. Jag åker ju nämligen till Tokyo snart och när jag kommer hem sen är det typ november och då tänker jag att träden har tappat alla sina löv. Så det var carpe hösten som gällde helt enkelt.
 
djurgården
Jag passade också på att rasta mina kanske konstigaste skor. Ett par svartvitprickiga boots i ponyhair. 30 % fina, 20 % clown, 25 % fashion och 25 % knäppa, skulle jag vilja kategorisera dem som. Ändå kul!
 
djurgården
I öronen hade jag en ny spellista som jag knåpat ihop och som passar extra bra för höstpromenader. Vill ni lyssna på samma sak som jag så kan ni prenumerera på den här eller klicka play här nedanför. Ha det fint och ta hand om er!
 
Malin /

De där skorna känns som perfekta Julia-skor!

Ellen Lindberg /

Andra bilden är ju helt magisk. Tur att du hann se det där innan resan, helt klart!

Och ett + på skorna! Älskar saker som är fina men ändå knäppa, hehe. Jag har en par espadrillos med flamingos på, mitt bästa finknäppa.

rebecca /

så himla fint, saknar sverige.

Anonym /

är din soffa en 2 eller 3-sits? :)

Svar: Det är en 3-sitssoffa. :) Den här mer exakt: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S39033797/#/S69129798
Julia

Lotta /

Var är skorna från? Fantastiska!

Svar: Tack! Märket heter Clou men jag köpte dem på Nilson skor i somras.
Julia