Blommig klänning

blommig
 
I brist på tid att hinna gå igenom, redigera och berätta om mina hundratals bilder från Japan så kommer här ett litet klädinlägg. Innan jag åkte till Tokyo köpte jag nämligen en klänning från H&M pga plötslig blixtförälskelse. Som alltid när jag faller handlöst för ett plagg så har de någon form av rolig twist och den här kan väl beskrivas ungefär som en viktoriansk påsklilja on crack. Det är volanger, storblommigt mönster och galna färger - perfekt helt enkelt!
 
blommig
 
Från början var den ganska lång, men jag passade på att vika upp den en bit för jag gillade den bättre så. Det är förövrigt ett av mina bästa klädtips: vik eller rulla upp ärmar och kanter tills plagget sitter precis som du vill. Så här såg den ut när jag bar den här om dagen i Tokyo. Mycket nöjd med mitt köp!
anna /

ser du att dina vänner o alla andra på bilder har finare hy än dig!? kan du köpa chanel velvet foundation?
köp på taxfree väg hem, du behöver verkligen bli av med det röda i ditt ansikte

Svar: Jag vet inte vad som är mest häpnadsväckande med din kommentar:1. Att du ens kommer med sådana här ”tips” oombett - det är rent utsagt ohyfsat.
2. Att du lagt tid på att analysera inte bara min utan också mina vänners hy.
3. Din enorma tilltro till Chanels velvet foundation. I tidigare kommentarer har du skrivit att min blogg skulle bli bättre, jag skulle träffa min drömkille, få fler ragg osv osv om jag börjar använda den. Tro mig - allt hänger inte på vilken foundation man använder och det är det som gör livet värt.
Julia

Ellen Lindberg /

Den här är så himla fin på dig! Kände lite sådär när jag såg den i butik, men du klär verkligen upp den! Och jag gillar att du kortat av den.

rebecca /

shit vad fin!

Felicia ☂ /

oj gud blev helt chockad när jag scrollade ner till kommentarsfältet och fick se vad "anna" skrivit (med betoning på citattecknen eftersom jag tvivlar på att denna människa är stor nog att vara icke-anonym). helt fruktansvärt vidrigt! julia du är jättejättefin och måste även säga att du har en alldeles fantastisk blogg. är väldigt glad över att jag hittade den för ett tag sedan. läste nyss ditt inlägg om japan-resan och alltsååååå <333 så himla vackert. vill bara iväg dit på en gång. hoppas du hade en bra resa och så allmänt bra också såklart. kram.

lovisa /

"viktoriansk påsklilja on crack" *ljudlig utandning ur näsan* :-D

lovisa /

och "anna" - du är ett spånigt stolpskott och ingen har bett dig om råd angående någonting här innan. SKÄMS.