Lite hemma hos

Igår kväll hade jag ett gäng kollegor jobbarkompisar vänner från reklambyrån där jag jobbar över på besök. Det var så mysigt och kul, älskar när mitt vardagsrum fylls med folk. Dessutom får man ju en anledning att städa och göra fint, vilket gör att man får en anledning att ta några bilder av sitt hem, vilket gör att man får en anledning att visa upp dem på bloggen. Så här kommer lite bilder från min lägenhet helt enkelt!
 
vardagsrum
Det här hörnet är ett av mina favoriter just nu. Funderar dock på att skaffa någon slags liten pall till palmen så den kommer upp mer. Vad tror ni om det?
 
pretty good at bad decisions
Den här tavlan byter budskap lite då och då. Just nu: tema stök.
 
cello
Min cello har också flyttat tillbaka från Norrköping. Har inte riktigt haft plats för den i mina tidigare lägenheter men nu får den ligga framme och inspirera.
 
växter
På min öppna spis har jag samlat ett gäng skott i små glasvaser, de flesta växer och frodas faktiskt.
 
byråI sovrummet hittar man en välkänd bok i bloggvärlden som landade i min brevlåda här om dagen. Tack Sandra, jag ser fram emot att få läsa den!
 
sovrum
Här är min säng - nybäddad och fluffig. I väntan på att jag ska hitta ett fint överkast har jag slängt över en filt, ändå helt okej.
 
kök
Och i köket pågår någon slags vitaminhysteri med fruktpyramider på köksön. Det var allt för nu, hej!
Ellen Lindberg /

Tror att palmen skulle göra sig ypperligt på en liten pall! + så fint med eukalyptus överallt. Köpte mig det igår och har ställt ut lite här och där i lägenheten, så fint.

Malin /

Älskar eucalyptuskvistarna! Och jag röstar ja på att palmen ska få en pall. Själv har jag den här väldigt enkla (och ihopfällbara) saken från Ikea: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60237226/

johanna /

älskar din lägenhet, den är så himla fin!

sandra beijer /

puss!

rebecca /

fint!

rebecca /

fint!

Silja /

Kul med inspiration! Jag håller på att inreda min nya lägenhet och det är så fint att se hur andra bor, vad de har för möbler och allt. Undrar hur du gör de små skyltarna (t ex på kaffeburken), vad för slags maskin behöver jag köpa för att göra likadana? Gillar retrostilen!

Svar: Etiketterna är gjorda med en dymo-maskin! Jag har den enklaste varianten (tycker det blir finast) som kommer från Clas Ohlson: http://www.clasohlson.com/se/Pr%C3%A4glingsapparat-Dymo-Omega/31-1849
Julia