En grön stol

stol
Titta! En ny möbel har fått flytta in i mitt hem. Nämligen en karmstol i bauhausmodell med stålram och läderklädsel.
 
vardagsrum
Jag släpade hem den från auktionsfirman och efter lite kringflyttande fick den till sist hamna i vardagsrummet bredvid palmen. Först var jag lite osäker på den gröna färgen, men jag tycker den passar fint in här till soffbordet och vasen.
 
stol
Lite nött är den, men det är ju det som är charmen när man köper saker som inte är helt nya. Jag gillar tanken på att mina möbler levt ett tidigare liv hemma hos någon annan.
 
vardagsrum
Och när man vinner auktionen med ett bud på 100 kronor så kan man ju verkligen inte klaga. Jag tycker det är ett så kul sätt att köpa möbler och sätta prägel på sitt eget hem så nu riktigt längtar efter att jag får göra mitt nästa fynd. När jag skriver detta kom jag på att jag har en till sak bredvid mig som jag glömt visa upp, det får jag åtgärda snart!
johanna /

vilken härlig grön färg den hade! :)

alexandra /

så fin!! precis budat hem en skinnpall (?) efter att ha fått upp ögonen för bukowskis härifrån, faktiskt :))

agnes /

nej vad fiiint! så harmonisk färgton också!

Rebecca /

den var så fin!

Maria/Husligheter /

Oj, jösses – vilken skönhet! Grattis till det kapet, förstår att du slog till!

Ingrid /

Åå vilken auktion? Är i desperat behov sv billigs möbler! Super fin stol.

Svar: Jag köpte den på Metropol Auktioner (man budar online men hämtar ut vid Odenplan). De lägger ut nya grejer varje vecka i ganska olika prisklasser men ibland kan man göra riktiga fynd! Sedan gillar jag Bukowskis också. Lycka till!
Julia