När My Little Pony möter skandinavisk vinter

pastel
Kolla kolla! Årets första outfitbild fotad innan jag gick till jobbet. Tänk, snart kan man vakna på morgonen av att ljuset strålar in genom fönstret. Dock ser jag ju extremt nyvaken ut på bilderna men jag tänkte att vi skulle fokusera lite mer på mina kläder och lite mindre på mitt trötta face, okej?
 
pastelJag hintade ju nämligen om att jag beställt en ljusblå jacka och en rosafluffig halsduk här om dagen och tada! Här är de! Så extremt pastelliga och My Little Pony:iga och väldigt fina tillsammans tycker jag. Jag känner mig lite som ett barn, vilket faktiskt är en rätt trevlig känsla.
 
pastelBåde jackan och halsduken klickade jag hem från Zaras rea (tror dock inte de finns kvar längre tyvärr). Under gömmer sig en gammal leopardmönstrad kjol från Monki och en grå collegetröja från Weekday → inspirationstack till Leandra. Kängorna kommer från Gram och den sjuka lilla klohanden (vad gör jag ens?!) är dessvärre min egen, haha...
 
Rebecca /

Jisses vad fin!

Ingrid /

Snygg outfit!

johanna /

alltså den rosa fluffiga halsduken, jag dör så fin!

Malin /

Jag älskar ditt sätt att kombinera kläder!

Anette /

bootsen: har funderat på att köpa sådana! Är de sköna eller ej? Allergisk mot stela, hårda skor... Väldigt fina i alla fall!

Svar: De är supersköna tycker jag! Behövde inte alls gå in dem särskilt länge (jämfört med typ Dr Martens som alltid är stenhårda i början). Lycka till!
Julia

Karin /

Din stil är så älskvärd Julia! Blir alltid så glad när jag ser dig <3