Utkast vintern 2019

Det var längesen sist, men plötsligt kändes det märkligt rätt. Att sammanställa en del av alla de där orden som samlas bland anteckningarna i min telefon. Att dela dem med er som små korta utkast, som fragment av en känsla, en händelse, en tanke. Tack för att ni läser. Här finns fler utkast för er som önskar: del 1del 2del 3del 4del 5, del 6 & del 7.
 
spår
 
must be the place
 
kvadrater
 
väderlek
 
verb
 
isvak
 
sms
 
atmosfär
 
salt
 
tält
Ulrika /

åh ja, blir så glad när ett nytt sånt här inlägg kommer från dig! Gillade särskilt den om salt smak, är väldigt svag för när man kopplar något abstrakt till en konkret sensorisk upplevelse på det sättet, ger en särskild skärpa och styrka i texten tycker jag.

K /

Skrivsuget i mig skriker just nu, kanske opraktiskt när man borde stöka undan frukosten, klä på sig och ta sig till jobbet? Oavsett, blir alltid så inspirerad av dina texter. Den här gången var det särskilt "Döden är att böja verb". Sluta aldrig skriva!

johanna /

Älskar när du släpper nya inlägg som detta. Även om jag inte skriver själv så är det något otroligt inspirerande över detta! Gillar särskilt den sista texten.

Julia /

<3

Alice /

Du besitter MAGISKA förmågor Julia, wow vilka texter

Hanna /

Gillar din blogg generellt. ÄLSKAR dessa små "utkast"!

nina /

alltså!! mina favoritinlägg någonsin i bloggvärlden är när du delar med dig av dina anteckningar

Linnea /

Det är en ynnest att få ta del av dessa, tack!

Flora /

Mmmmmm så starkt ❤️❤️❤️❤️

Malin /

Älskar detta <3