Sista resan

Nu far jag iväg för sista gången detta sommarlov. Denna gång leder resan till Bjärka-lägret. Där kommer jag spendera de närmaste sex dagarna i tält (håll tummarna för vädret!) med sisådär 300 andra människor (inte i samma tält alltså...). Det kommer nog bli väldans kul, jag hoppas verkligen det. :)
Vi hörs snart igen.
Back on friday.
Ciao
Dagar /
Gilraen /

Have a nice time! :D

Ina /

Hejsvejs Julia. :)
Det var länge sedan! Hamnade in här genom länk från din personliga hemsida, prick.info.se.
Ska jag fortsätta länka till den? Det var ju trots allt väldigt längesedan den pausade, så det kanske är dags att bryta bannerbytet.. ? Vad tycker du?
Sköt om dig tjejen! =)
/Ina.

Julia /

Gilraen: Tack så mycket, det ska jag ha!

Ina: Hej! För mig är det helt ok om du vill bryta bannerbytande, med tanke på att jag inte är aktiv där längre. Om jag skulle komma tillbaka där kan jag ju alltid höra av mig, så kan vi ta upp bytet igen. :) Ha det underbart! Kram

Linn /

Hahaha!! Ciatatet!! Ät inte päls!! Ojojoj.. Visst va det ett helt underbart läger!!? Jag är helt lycklig här! Och jag har kommit fram till att jag ska sluta blogga.. så du behöver inte länka till mej mera.. Men tack iaf. Och du! Skitsnygg blogg ju!!

Julia /

Haha... jag vet! :D Så kul och fantastiskt, jag måste medge att jag redan saknar det. Ok, vad tråkigt, jag gillade din blogg... :) Men men, jag får väl klara mig utan dina finfina inlägg. Tack så mycket! Kram

Mia /

trevligt skrivet tycker ja faktiskt