"Julia, Julia! Lägg dina surt förvärvade slantar på oss!"

image373
Åh, just nu kryllar det av saker som bara skriker "Julia, Julia! Lägg dina surt förvärvade slantar på oss!" Ja, eller nåt sånt. Så för att få utlopp för min köplust samt min kreativitet pysslade jag ihop ett litet kollage.

Från vänster till höger, uppifrån och ned!
* Torrschampoo i sprayflaska i från Lee Staffords. Är sugen på att prova då jag hört att det ska vara bra!
* Silvriga skor ifrån Filippa K. Har letat som en galning efter liknande, synd att de är svåra att få tag på i den lilla hålan här där jag bor...
* Två-pack linnen i olika färgkombinationer. Kostar bara 79 kr på H&M's barnavdelning. Tror jag ska skutta dit och införskaffa några...
* Underbar grön bikini med små vita prickar. Perfekt modell också, typiskt bara att den kommer ifrån Delias som innebär massa frakt och tullavgifter och krångel!
* Och typiskt nog kommer även fruktsallad-tröjan därifrån! Hade gärna haft den, för fruktsallad är en av de bästa sakerna som finns! :D
* Måste köpa en ny skrivbok! Hög prioritet på detta, för min nuvarande har ynka två sidor kvar och någonstans måste jag ju skriva ner alla idéer och mer eller mindre intelligenta tankar jag har. Jag gillar dessa från Ordning & Reda, en rosa skulle vara fint!
* Hur söta är inte de här shortsen?! Åh, så somriga... Tänk i skärgården, på en brygga, dinglandes med de brunbrända benen, ett vitt linne och så shortsen. Ah, dumma dumma Delias som inte ligger i Sverige!
* Ännu mer fynd ifrån H&M's barnavdelning, ej att underskatta! Jag har liksom hakat upp mig på grönt, särskilt med vita prickar. :)
* Den här tröjan är den ulitmata tröjan. Jag lovar. Finfin färg & finfint tryck! Tyvärr fulful inhandlingsplats (med andra ord Delias), jag borde sluta kolla på kläder där för jag hittar bara massa saker jag vill ha men som jag inte kan få! Suck!