"Julia, Julia! Lägg dina surt förvärvade slantar på oss!"

image373
Åh, just nu kryllar det av saker som bara skriker "Julia, Julia! Lägg dina surt förvärvade slantar på oss!" Ja, eller nåt sånt. Så för att få utlopp för min köplust samt min kreativitet pysslade jag ihop ett litet kollage.

Från vänster till höger, uppifrån och ned!
* Torrschampoo i sprayflaska i från Lee Staffords. Är sugen på att prova då jag hört att det ska vara bra!
* Silvriga skor ifrån Filippa K. Har letat som en galning efter liknande, synd att de är svåra att få tag på i den lilla hålan här där jag bor...
* Två-pack linnen i olika färgkombinationer. Kostar bara 79 kr på H&M's barnavdelning. Tror jag ska skutta dit och införskaffa några...
* Underbar grön bikini med små vita prickar. Perfekt modell också, typiskt bara att den kommer ifrån Delias som innebär massa frakt och tullavgifter och krångel!
* Och typiskt nog kommer även fruktsallad-tröjan därifrån! Hade gärna haft den, för fruktsallad är en av de bästa sakerna som finns! :D
* Måste köpa en ny skrivbok! Hög prioritet på detta, för min nuvarande har ynka två sidor kvar och någonstans måste jag ju skriva ner alla idéer och mer eller mindre intelligenta tankar jag har. Jag gillar dessa från Ordning & Reda, en rosa skulle vara fint!
* Hur söta är inte de här shortsen?! Åh, så somriga... Tänk i skärgården, på en brygga, dinglandes med de brunbrända benen, ett vitt linne och så shortsen. Ah, dumma dumma Delias som inte ligger i Sverige!
* Ännu mer fynd ifrån H&M's barnavdelning, ej att underskatta! Jag har liksom hakat upp mig på grönt, särskilt med vita prickar. :)
* Den här tröjan är den ulitmata tröjan. Jag lovar. Finfin färg & finfint tryck! Tyvärr fulful inhandlingsplats (med andra ord Delias), jag borde sluta kolla på kläder där för jag hittar bara massa saker jag vill ha men som jag inte kan få! Suck!
Fint /
Emma /

Det var mycket fina saker i det här kollaget! Härliga vårfärger! /Emma

Julia /

Ja, jag vill ha alltihopa! :) Gillar också färgerna, särskilt den gröna nyansen och det illrosa!

Sassy /

Haha, alla de där grejerna skulle jag kunna skriva upp på min vill-ha-lista också!

Samunia /

Söt bikini. Synd att det, precis som du säger, är så mycket trassel med tull och allt. Önskar verkligen att bikiniutbudet i den svenska butikerna var bättre...

Linn /

Give me those shoes! A-ma-gaaad! :)

Mill /

Rackarns vad mycket fint!

Julia /

Sassy: Haha, vi kan göra en gemensam. :D
Samunia: Ja, det är typiskt att det ska vara så mycket krångel. Och det är tråkigt när alla går runt i likadana bikinis bara för att man köper dem i en vanlig affär i Sverige...
Linn: Eller hur! Galet snygga!
Mill: Jaa... ja vill ha allt! :)

Joanna /

Kul till sommaren!

Julia /

Japp! Skulle vara perfekt till sommaren! :)

Johanna /

åhhh... VAd fint, skulle passa in perfekt i min sommargarderob!!!

Elsa /

åhh blev förälskad i fillipa K skorna !

Anton /

Jag gillar vädertröjan.
Jag skulle också vilja ha
en sån.

Julia /

Johanna: Ja, i min också! :)
Elsa: De är sjukt snygga!
Anton: Visst är den cool! :D

Ebba /

Det där torr schampot fattar jag inte riktigt, har det men funkar itne på mig, har typ bara använt tre ggr men ändå håller det på att ta slut. Så jag rekomenderar att du lägger pengar på ett valigt schampo som är bättre istället.

E /

Skorna från filippa K var sjukt fina... :)

Julia /

Ebba: Jag har köpt det och använt några gånger, tycker det funkar rätt bra. Men jag ska testa några gånger till innan jag ger det min slutgiltiga dom. :)
E: Jaa...! Helt galet fina!