California here I come!

När jag vaknade i morse var jag genomförkyld och hade 117 stycken myggbett bara på benen (jo det är sant, jag räknade). Trots det var jag på ett strålande humör. Vet ni varför? Jo, för igår bokade jag mina flygbiljetter till USA! På höstlovet, den 24 oktober, flyger jag tvärs över Atlanten och landar i LA. Sedan ska jag tillbringa två ljuvliga veckor hemma hos min fina och saknade vän Anna som bor i Newport Beach. Det ska bli så otroligt kul att få träffas igen och så spännande att få se Californien. Wiiiiee! Jag längtar som bara den efter höstlovet nu! ♥
Resor /
Lilla Fröken /

Det låter jättekul! Jag förstår att du är lycklig. :) Sov så gott och dröm om Californien!

cary /

åhåhåhåhåhhhh, jag vill också till annnaaa. vad kul att du äntligen bokat dom dock! blev det BA via london eller?

Lina /

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Vad kul! Låter underbart!!!!! PUSS

Linnéa /

åh, vad härligt det låter! hoppas att ni får roligt, fast det är nog inga problem på det stället!

Hp /

å, din lugg är urfin!

Andie /

whoooo! :D åååh så jag längtar!!!

Kajsa /

ta mig meeeeed baby!Eller så får du helt enkelt berätta ALLT när vi ses över en fika och mys och second handshopping i oktober. Jaja. Det får väl duga. (om du inte vill ha en kajsa i kavajfickan?!) :)

Puss!

Men lägg av! Du kommer liksom att vara med i OC, fast på riktigt?!?!?!?! Jag tror att jag dör!

Dennis /

Det låter riktigt roligt! :)

Tove /

men fy, myggbett borde förbjudas.

Julia /

Lilla Fröken: Ja, eller hur! Jag är så glad! Tack!Cary: Åh, önskar att du kunde följa med! Nix, det blir Cimer Air och American Airlines, från Norrköping!Lina: Wiiiie! Ja, det ska bli så kul! Puss!Linnéa: Haha, nejdå det ska nog inte vara så svårt!Hp: Åh, tack!Andie: Ahhh! Jag med! Som bara den!Kajsa: Haha, du är ju liten. Du får plats i min väska! Men jag lovar att berätta allt för dig över en fika! PussAnnika: Haha, ja typ! :D Det blir nog grymt!Dennis: Det ska bli sååå kul!Tove: Haha, ja det tycker jag med!