TeuxDeux


I som den vän av ordning och listfanatiker jag är så älskar jag såklart program som hjälper en att strukturera och organisera. Därför blev jag glad när min kompis Fredrik tipsade mig om hemsidan TeuxDeux. En sida där du helt enkelt listar sådant du ska göra, fördelat på veckodagar eller rent allmänt, och sedan kan bocka av allt eftersom du är klar. Dessutom kan man komplettera med en iPhone-app, men den har jag inte hunnit testa än. TeuxDeux är inte bara snyggt och enkelt utan också alldeles gratis (förutom appen som kostar lite). Utmärkt för alla som gillar att göra-listor!
Fint /
Stephanie Delicious Nilsson /

Enkel, men fin blogg :)

Isabell /

Jättebra tips, tack så mycket! (Att göra-listorna i min kalender funkar helt enkelt inte, för få rader för en hel vecka ;) )

sofia /

tack för tipset!

min mobil överröses av listor bland mina anteckningar men nu kan jag ju åtminstone snygga till dom lite (:

Elvira /

Själv är jag en stor listnörd, så tack för tipset!

Elin Parment [DOYATHANG] /

Skrev mail till dig för inte så längesedan ang. menyer. Du kan ju ta en kik om du vill se det färdiga resultatet! Take Care! / Elinhttp://galleri.blogg.se/doyathang

http://galleri.blogg.se/

Lisa /

listor är grejen :)

EmmaDilemma /

http://www.youtube.com/watch?v=1CTL-zQfim0Alltså Julia. Sluta ba upp me alla listor. Du måste satsa hårdare än så! Kolla in videon för lite handlingskraftiga tips.

Linda hill . /

Ja! planera<3

MANGO /

åh fett! ska kolla in! :D

linnéa /

åh, tack för tipset.