Konsert i Hyde Park

Idag ska vi iväg på den här konserten i Hyde Park... Åh, dör lite på line up:en, det kommer bli så sjukt bra! Arcade Fire liksom och Mumford & Sons och resten också. En hel eftermiddag och kväll med bra musik. Peppad tjej!
Musik /
emma /

Jag skulle också ha varit där men sålde min biljett :P

Josefine /

Åh, så jäkla bra band. Skulle också vilja vara där. :(

Jonnina /

Herre mim je vad jag önskar att jag var där

johanna /

åhhh hyyyde park är bäst!!! och mumford and sons och beirut och åååååååh lyllos dig!! njut lite åt mig med!

Cornelia /

Det bara slog mig alldeles nyss, att din blogg är nog den jag läst längst. Tänkte bara säga det :)

Jonatan /

MEN DÖ.

Minna /

FAN vad nice!

Hedvig /

Hej! Jag ska åka till London om snart och jag undrar om du skulle kunna vara bäst och ge några tips om vad man inte får missa. Jag hinner bara hänga där en dag, London Eye och allt sånt har jag sett förut, jag är mer intresserad av vilka marknader man måste förbi, vart de mysigaste fiken finns och vilka affärer som har bästa second hand-shoppingen :)

malin/lokalresan /

London + Hyde Park + konsert = kan det bli bättre? Tror knappast det! Allvarligt. Ha det bäst!Och till Hedvig: Området kring Spitalfields är superbra för second hand-shopping, var och varannan butik säljer vintage ungefär. Och jag älskar Soho-området för att fika på små mysiga caféer osv. Fast inte det som ligger vid de breda gatorna, där är det lite för mycket folk och mest bara stora café-/restaurang-kedjor, utan de små gatorna som ligger vid sidan av. (Ehh, inte bra beskrivet, men du kan ju kolla på en stadskarta kanske.)

Hilda /

Avundsjuk! Snygg poster hade dom också :)

Elisa /

mina vänner är där.. blir så himla avis bara jag tänker på det :))

Astrid /

perfekta banden ju!

Elsa /

Jag skulle avlida för att få gå på den där konserten, punkt.

Smsa Låna /

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!