Söndagsburgare

Igår var en bra söndag. Först åkte jag till Skärholmen och hälsade på Julia och Anna. Där fick jag blåbärspaj med vaniljsås och tre koppar kaffe, tackar tackar. Sedan begav jag mig till IKEA Kungens Kurva som var huvudsakliga målet med utflykten söderut. Där kryssade jag smidigt mellan barnfamiljer och nyförälskade par och kom efter en timme ut från varuhuset med ett soffbord och lite andra bra att ha-saker. Med soffbordet under armen åkte jag hela vägen hem till Lidingö igen och smällde upp det på en halv kvart. Men först skivade jag några potatisar och skjutsade in dem i ugnen, för det var nämligen hög tid för söndagsmiddag.
 
Sisådär fyrtio minuter senare kunde jag sitta vid mitt nya soffbord och äta middag. Sprillans nya bestick hade jag också till på köpet, så kan det gå när man är svag för allt som är ljusturkost.
Eftersom det var söndag drack jag Coca-Cola. Jag köper nästan aldrig läsk men när jag väl gör det då väljer jag den med allra finast flaskor. Dessutom är mängden i dessa alldeles lagom, inget supersize här inte.
Potatisen som ugnsrostats fick sällskap av en halloumiburgare med sallad, körsbärstomat, avokado och dressing.
Och colan dracks med prickigt present-sugrör så klart. Det var ju ändå en söndag av det bättre slaget. Resten av soffbordet ska ni få se någon dag framöver, håll ut!