Provrör

Kemi var nog aldrig något favoritämne för mig i skolan. Ändå kände jag hur hjärtat började klappa när jag hittade e-kolvar och provrör i butiken Material. Så jag tänkte att det vore fint att köpa ett provrör och göra om till vas för långa, smala blommor. Det enda som var knixigt var att få till en lösning för hur röret skulle kunna stå upp.
En kork fick bli lösningen på problemet! Jag köpte en helt vanlig som jag trodde skulle passa storleksmässigt.
Sedan placerade jag provröret i mitten av korken och ritade runt dess kanter för att veta hur stort hålet skulle bli. Efter det var det bara att börja karva. Potatisskalaren skulle visa sig vara ett utmärkt verktyg till detta (tips!).
Jag testade med provröret i lite då och då för att veta hur djupt hålet behövde vara. När det stod stadigt bestämde jag mig för att det var klart.
Och tada! En liten och megaenkel vas med skollabbskänsla. Perfekt om man vill sätta en liten blomma inne i badrummet, vid sängkanten eller på någon liten hylla kanske.
Sarah /

Snyggt! :)

evelina blomquist /

Så himla fint i sin enkelhet! Alltså den där butiken verkar ju vara en riktig skattkammare!

Emelie /

Det blev så himla bra, borde också ha köpt på mig detta!

Natthakan /

Så fin! :D

Karin /

Blev superbra ju, jag vill också! Blir alltid så himla pepp på provrörs-pyssel efter att ha hängt på Pinterest ett tag, en snubblar ju alltid över så mycket tjusigt.

annayellowbanana /

coolt :D

Malin Jonsson /

Riktigt fint! Så himla stilrent med bara en blomma så där :)

Linn /

så fint och så smart.

Gabriella /

Så fint och fiffigt!

lovisa/polichinelle /

urfin!

Mamma Britt /

Du är ju en riktig fiffig filuria! Kram.

Emilia /

så fint!

Stephanie /

Så snyggt och så enkelt! :D