Smygstart av julen

Här kommer första bildbeviset på min smygstart av julen och mer lär det bli. Idag ska vi ha julfest med jobbet och gå ut och äta julbord bland annat - jag är laddad till tusen! Och sen på söndag börjar allt på riktigt, då kör vi jul för fulla muggar här ända fram till julafton!
 
På mitt köksbord finns just nu en vit hyacint planterad i konservburk i brist på annat, men det blev riktigt fint tycker jag. I skålen ligger rosa skumtomtar som blir färre och färre för varje dag och längst fram står min glitterren stadigt och vaktar.
 
Sedan har jag också införskaffat årets Blossa-glögg, kanske mest för att flaskan är så fin men den var riktigt god också. Och i bakgrunden skymtar min lilla rumsgran i sin kruka, världens bästa grej!
Fint /
Antonia /

Åh så fint! Jag är så pepp på julen!

Sara /

härliga bilder :)

Marie Bergman /

Vad smakar den nu då? Det är ju så hemligt överallt =)

Svar: Jag tyckte den smakade lite apelsin och sen något bär, men tydligen ska det hela avslöjas den 13 december så vi får hålla utkik!
Julia

sandra - 3 barns mamma <3 /

Mysiga julbilder! Den vita renen är så fin. Känns som att detcär många som kommer att byta ut julboken till en ren inår :)

Emma /

Vart har du köpt den fina renen? :)

Svar: Den är från Åhléns, köptes dock för två år sedan men tror det finns liknande även i år.
Julia

Fashion Blogazine /

Mys! :)

Fashion Blogazine /

Förresten, vad heter typsnittet där det står bl.a "Kommentera inlägget här:"?

Svar: Hej! Typsnittet heter Spinnaker.
Julia

lovisa /

finfint! vad tyckte du att glöggen smakade? visst var det hemlig smak i år?

Svar: Jag tyckte det var svårt att avgöra men lite apelsin och något bär kanske... Såg att de skulle avslöja smaken den 13 december!
Julia

Madde Schwedaan /

Älskar tidigt julpynt och pyssel. På mitt praoställe fick vi dessutom pyssla runt med pyntet som skulle säljas och det var roligt. Tomtar och julkulor till tusen!

Ida-foto /

Vilken mysig blogg!

Marie Bergman /

Aha det låter ju ganska gott faktiskt :) Spännande :)