Tjugotre

Livet nu. En ständig balansgång mellan barn och vuxen, dum och förnuftig. Ena stunden planerar jag middagsmat och köper hem snittblommor. I nästa dricker jag varm choklad med alldeles för mycket socker i. Jag kreerar, presenterar och levererar mitt allra bästa på jobbet. För att i nästa stund dansa bort lördagskvällen i en väns lägenhet och skriksjunga till I love it på högsta volym. Ägnar fem minuter åt att fickparkera en bil och skrattar i tio åt en bild från helgen. Jag befinner mig någonstans i gränslandet och jag älskar och avskyr det på samma gång. Tjugotre. I vissa fall så gammal, i andra fall så ung, men för det mesta alldeles lagom.
 
Tankar /
Daniella 🌙 /

Hur redigerar du dina bilder så fint? Är det kontrasten du drar ner på?

Svar: Tack! Det är väldigt olika från gång till gång men mest jobbar jag med kurvor i Photoshop och tar fram/döljer visa färger. Sedan brukar jag också ljusa upp bilderna ganska mycket.
Julia

Madde Schwedaan /

Det tycker jag låter alldeles underbart, kan väl tänka mig att vi två är i lite grann samma stadie, fast jag har precis fått pröva på det där med att vara "vuxen" och har mycket framför mig fortfarande. Förvirrande, javisst.
Åhh, älskar Veronica Maggio, men har inte spotify... Hoppas för din skull att Sergels torg var med på den listan ;)

frida /

den åldern man har för stunden är faktiskt ofta den bästa!!
superfina bilder

Anna /

Åh vad jag älskar dina texter! Är själv 23 så jag känner igen mig så väl i det du skriver här... :)

Nalliiz /

Jätte bra skrivet, känner igen mej själv jätte tydligt! :) Älskar sista bilden :)

Sara /

Å, jobbigaste men samtidigt på många sätt en rolig ålder. Sen blir du äldre och det är så jäkla skönt det också. Efter 30 är <3

Malin /

Jobbigt och samtidigt lite skrämmande. Tänk när det är dags att vara vuxen på heltid;)

Annelie /

Känner exakt det samma! Otroligt fint skrivet och jättefina foton, som alltid.

lovisa /

jag är 26. och känner exakt likadant. EXAKT.

Daniella 🌙 /

du är så jävla bra julia. jag tycker om dig, fastän jag inte har en aning om vem du är.

Svar: Men tack, vad snällt sagt!
Julia

Linnea /

Känner precis samma sak, fyllde 23 i förra veckan, fast eftersom jag pluggar då så behöver jag ju inte prestera på ett jobb, men plugg på LiU kräver ju en annan form av konstant prestation & ångest över att aldrig någonsin ligga i fas med någonting (tenta p om 3 v, 4 tentor.. FML?).
Uppskattar att bli äldre, skulle inte vilja gå igenom tonåren igen, inte ens vara 20 igen även om det var kul då. Känner på det stora hela att det bara blir bättre även om det klart fanns vissa fördelar.. nu bara babblar jag. Kanske skulle plugga lite istället. Hoppas du har en fin dag/helg & grattis i efterskott (:

Linnea Lönnberg /

Gud så härliga bilder!!! älskar din design :)