Macbook

Macbook
En sak som gör det lite enklare att studsa till jobbet om morgnarna är ju den här guldiga skönheten som står och glänser på mitt skrivbord. En sprillans ny Macbook i guld.
 
Macbook
Helt klart en välbehövlig uppdatering eftersom min gamla Macbook Air kraschade oväntat ungefär en gång om dagen. Den här däremot är så rackarns liten och snabb att jag är säker på att jag kommer jobba dubbelt så snabbt och skriva tre gånger så bra som innan.
 
Macbook
Och ja, detta må vara materiell lycka i sin renaste form men håll med om att den är väldigt fin ändå? Med största sannolikhet kommer det också bli ett och annat blogginlägg skrivet därifrån, så håll till godo!
Fint /
June /

Oi, så fin!

Sandra /

Men åh, kan förstå den materiella lyckan pga såå fin ju!

Evelina /

Hej! Har funderat på att köpa en likadan. Så himla fiin! Men det jag är tveksam över är knapparna?? Stör mig på att man inte känner att man trycker ner dem knappt? Får panik på sådant! Hur reagerade du på detta? Blir man van efter ett tag?

Svar: Hej! Störde mig lite först när jag testade den, men när jag suttit med den ett tag tycker jag det funkar superbra. De klickar sådär perfekt skönt och det är mycket lättare att skriva riktigt snabbt. Så ja, man vänjer sig skulle jag säga. :)
Julia

matilda /

Hej, var är den fina vasen ifrån som ser lite ut som ett provrör?

Svar: Hej! Den har jag gjort själv, här kan du läsa om hur man gör: http://prick.blogg.se/2013/july/provror.html :)
Julia

ISA /

VILL HA! har gått i köpa-tankar tills en vän sa att den kostar över 15 000kr. Is this shit true?!! :O

Svar: Hm, det kan nog stämma... Fördelen med att ha den som jobbdator är ju att det inte är jag som betalar, hehe.
Julia

Jannica /

Snygg!