Moodboard-vägg

moodboard
Hej och välkomna in i mitt kök! Det är en ganska avlång historia med en del fylld av köksskåp, spis, kyl och frys. Och så en annan del med plats för matbord och stolar, där befinner vi oss nu.
 
moodboardHär är väggarna vita och det finns gott om utrymme. De som bodde här tidigare hade satt upp ett par stora hyllor mot den ena väggen, så när jag flyttade in var den tom men hade ett gäng tråkiga hål i sig.
 
moodboard
Först letade jag efter ett gäng snygga tavlor att spika upp istället men sedan kom jag på att det skulle vara roligare med en moodboardlösning. Något som verkligen utnyttjade hela väggens storlek och som gick att förändra efter säsong och humör. Jag satte mig ned och klurade på någon slags plywood- eller mdf-skiva att sätta upp, men sedan kom jag på en ännu enklare idé.
 
moodboardTolv mässingsspikar i en kvadrat och sedan ett svart snöre som löper däremellan. Lite hamrande och pillande senare var det klart. Tada!
 
moodboard
På detta vis kunde jag fylla väggen utan att göra en massa större ingrepp. Mässingsspikarna köpte jag på Clas Ohlson och tråden och pappersklämmorna kommer från Granit.
 
moodboardSedan var det bara att börja fylla på med roliga grejer. Utrivna recept, fina illustrationer, smarta ord, bröllopsinbjudningar, prints och annat kul i en fin mix.
 
moodboard
Ett favoritcitat från Johnny Cash.
 
moodboardOch fotoautomatsbilder och sparade japanska tidningar. Allt som jag gillar! Vad tycker ni?
 
Nathalie /

Supersnyggt och vilken smart idé!

Daniella 🌙 /

Men Gud!!!! Vad fint. Att jag aldrig har kommit på det här innan själv.

Karin /

Så. bra. idé! Moodboards är en sjukbra grej som egentligen är ganska underskattade, tråkigt nog. Men det här är ju verkligen en megabra lösning!

anteckningsboken /

Åhh så fint! Smart lösning och snyggt med mönstret som trådarna skapar!

Anna /

Så himla snyggt! Får ta och göra något liknande till min nästa lägenhet!

Elin [ n e v n a r i e n ] /

Alltså wow.. vill ha en sån - nu! Grym idé och sjukt snyggt! :)

Beata /

shit va fin upphängningvägg!

Bambi /

Så himla smart och snyggt! I love it!

Amanda Jonsson /

Åh, så fint!

elsa /

me likey likey