Resting Bitch Face T-shirt

resting bitch face
 
"Är du sur?"
"Nej."
"Säkert?"
"Ja..."
"För det ser så ut."
"Fast jag är inte det."
"Okej, inte ens lite då?"
"Nej..."
"Inte för att vara sån men du ser typ sur ut..."
"JAG VET! JAG FÖDDES SÅ HÄR! MEN JAG. ÄR. INTE. SUR. INTE DET MINSTA! OKEJ?!"
 
resting bitch face
 
Ovanstående konversation har ägt rum säkert hundra, nej tusen gånger under mitt liv. Anledningen? Mitt så kallade resting bitch face. Helt enkelt att när jag är avslappnad så pekar mina mungipor nedåt, oavsett humör. Det är så jag föddes och det är med största sannolikhet så jag kommer se ut resten av livet. Men efter att ha behövt förklara och försvara mitt ansiktsuttryck otaliga gånger fick jag idén om att göra en t-shirt som kunde sköta svarandet åt mig. Lite på skämt och lite som ett socialt experiment.
 
resting bitch face
 
Så en vanlig grå t-shirt, lite svart broderitråd och ett par timmars pillande resulterade snart i resting bitch face-tröjans födelse. Ett tag övervägde jag att skriva det stort över hela magen, men jag bestämde mig för att börja lite försiktigt i övre hörnet. Nu får vi se om den gör jobbet - fortsatt rapport från denna 90's bitch kommer inom kort!
elise /

åh herregud, jag skulle köpa om du sålde!!!

Julia /

ursöt tröja blev det! men ja, jobbigt värre att man inte kan ha sitt vanliga, vilande ansiktsuttryck utan kommentarer :D

Ellen Lindberg /

Älskar detta så himla mycket!! Hade definitivt behövt en likadan tröja pga får alltid höra exakt samma :)) Så om du någon dag bestämmer dig för att brodera flera och sälja, jag köper!

Ps, visst är det du som back in the days gjorde tygpåsar med tryck? Jag har en heartbeat som hängt med mig sen dess, och jag ÄLSKAR den.

sandra /

Skulle också köpt om du sålde! mvh personen vars farmor alltid sjöng "sudda bort din sura min" för under hela uppväxten :(

rebecca /

älskar!

Ingrid /

Alltså broderiet är så fint! Bra idé med tröjan!