Utkast april 2017

Ord alltså. Ibland har man inga och ibland har man mer än brukligt. Men här är i alla fall några i ganska lagom mängd som jag valt att skriva ner. Direkt från mina mobilanteckningar till er. Här finns fler om ni vill ha: del 1del 2 & del 3.
 
det kom ord
 
bär
 
ropar
 
cheeseburgarpappret
 
snubbla
 
klyschan
  
med storm
  
hungry heart
lovisa /

du + dina ord = ständig magi

Isabelle /

Önskar jag hade skrivit nr 5. Du beskrev mig. Så bra skrivet!

Nastasja /

Tänk om en hade den här talangen, att skapa guld med bokstäver. Du är så jävla bra!

Emelie /

Älskar dessa inlägg! <3

Ellen /

du lyckas verkligen gång på gång!

A /

Jag, som aldrig varit förtjust i poesi, ÄLSKAR det du skriver! Poesi eller inte, men det känns så himla rätt, mittiprick, fint och bra

Amanda /

Såå fint, blir så inspirerad av detta! Har också tänkt på en helt annan sak, i och med att jag även gillar dina recepttips väldigt mycket! Har du några bra recept eller smarta knep på hur man kan göra sina snabbnudlar lite roligare? Nudlar har man ju liksom nästan alltid hemma som student, så det vore superuppskattat att få lite inspiration på hur man kan uppdatera sin nudelsoppa de gånger man har tid och lust! Tack för en fantastisk blogg!

Bokstund /

Gillar, gillar, gillar!

Wilda /

Du alltså! <3

Rebecca /

Jättefint! Var skriver du? Jag menar, har du någon speciell anteckningsapp eller så så det ser ut som att det står i en bok?

Kram!

Agnes /

Asså WOW. Önskar jag kunde skriva såhär! Så sjukt duktig! <3

Elin /

MEN OJ. Har redan glömt hur jag hamnade här men tjena som du skriver!!! Älskar att jag har så mycket outforskat i arkivet att läsa, finna igenkänning i och inspireras av. Tack. Sluta aldrig.