En prickig kostym

polka dot
I hur många år kan man ha en blogg som heter Prick och inte äga en prickig kostym? I nästan tolv år tydligen, men nu är det i alla fall åtgärdat! På Beyond Retro’s Garage Sale hittade jag nämligen en prickig kavaj som passar ypperligt till de prickiga byxorna jag redan hade.
 
polka dot
Jag bar den när vi var på The Met i tisdags och kände mig som en alldeles extraordinär kulturtant. Särskilt med tung guldring och smaragdgrön väska till också. Kanske min bästa känsla ändå.
 
polka dot
Kikar man riktigt noga ser man att prickarna är lite olika stora, men jag tycker inte det spelar någon roll. Så länge jag får vara lite, lite mer som Beyoncé så är det okej.
 
polka dot
Och istället för att titta på prickar så kan man ju titta på golv. Särskilt när de är såhär snygga. Klart slut, polka dot suit!
sandra /

mkt bra outfit!!

Ellen /

men alltså, huuuur fint!! älskar alla dina prickar, speciellt den som är i tygpåsen jag köpte av dig för hundra år sedan. hehe!

johanna /

Men lägg av vilken snygg kostym! Love it :)

Nellie /

Sjukt snyggt!

Nastasja /

Det här är min drömklädsel, vilket jävla FYND! Du bär upp det som himla bra!!!

Wilma /

JÄKLAR vad snyggt!!!

Ronette /

Så jäkla cool. Svinsnyggt!

Elina /

Trodde aldrig jag skulle vilja ha en prickig kostym i min garderob men nu måste jag definitivt skaffa en. Så himla fint!!

Rebecca /

shit så fin!

Joré Dirgélaité /

åhh vad fab!!!

Malin /

Åh, Julia! Vilken fantastisk outfit 🙌🏼

Zerny /

Wow, så snygg 😍😍Nu blir man ju lite avis ju ..

Sophie /

snyggaste jag sett!!!!! <3