Fjorton saker jag tänkt på

körsbärsblom
 
☞ Man behöver inte tycka någonting om allting. Ibland får man faktiskt unna sig att inte ha någon åsikt alls.
 
☞ Maj kommer gå blixtsnabbt för det gör den alltid.
 
☞ Brexit känns som EU-versionen av Fyre Festival. En idé som är lite kul och spännande på pappret men ju närmare genomförandet man kommer desto mer vill man bara ångra sig och lägga ner allt, fast man vet att det är försent att dra sig ur.
 
☞ När det kommer till kritan vill nog inte folk följa influencers utan kreatörer. Folk som kan skapa, inte bara sälja.
 
☞ Festivalernas storhetstid måste vara förbi. Länge leve långa konserter med hängiven publik på unika platser, inte slentrianmässiga entimmes-spelningar bland sponsortält. Eller så är det bara jag som blivit gammal.
 
☞ Det är förresten min vanligaste tanke numera. Tycker/gör jag såhär bara för att jag blir äldre? Antagligen.
 
☞ Greta Thunberg imponerar på mig dagligen.
 
☞ Ägg är verkligen 50/50 ”åh vad gott!” och ”uäh jag vill spy bara av tanken på det”. Att äta ett (1) ägg går bra, men att äta två eller en hel omelett är hemskt.
 
☞ Att folk kommer med tanken ”hallå, hallå tänk om alla miljardärer hade skänkt pengar för att stoppa världssvälten istället för att finansiera återuppbyggnaden av Notre Dame” gör mig tokig. Det är så banalt?! Samhällskunskap på mellanstadienivå. Problemet är ju inte vart rika människor skänker sina pengar, problemet är att vi ens har miljardärer. ¯\_(ツ)_/¯
 
☞ Jag har ingen aning om vad jag ska göra i sommar. Alltså verkligen ingen, ingen aning. Kanske ska jag hitta en stuga någonstans och sitta där och skriva? Live-blogga från verandan, lösa korsord och jaga mygg?
 
☞ Vad jag än handlar i mataffären så landar det alltid på 270 kr när jag kommer till kassan.
 
☞ I princip dagligen tackar jag mig själv för att jag slipper skriva copyn i mäklarannonser. ”Perfekt planlösning!” ropar rubriken och så kollar man på bilderna och inser att kylskåpet står i sovrummet…
 
☞ Alla borde lyssna på En varg söker sin pod och genom det bli lite, lite smartare.
 
☞ Varje kväll tänker jag ”imorgon ska jag gå upp 30 minuter tidigare så jag hinner promenera till jobbet”. Sedan snoozar jag tills det blir jogga runt i lägenheten-bråttom ändå.